Connect with us

5ος Όμιλος

Αγγελάκης: Να είμαστε αυτοί που πρέπει

Published

on

Την ευκαιρία να εκτιμήσει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του θα έχει την Κυριακή στις 17.30 στους Αγιους Αναργύρους το τεχνικό επιτελείο του Αμπελακιακού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαλαμίνας θα αντιμετωπίσει στις 17.30 την Ένωση και ο Τάκης Αγγελάκης αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος δεν θα έχει στη διάθεση του λόγω τραυματισμού τον Ζώη Κοκλιώτη, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στην κλήρωση μάλιστα τόνισε:”Εγώ όπως την είδα έχει ένα βαθμό δυσκολίας για εμάς, παρ’ όλα αυτά εμείς θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε”.

Εν τω μεταξύ σε φιλικό που έδωσε την περασμένη Τετάρτη η ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Καλλιθέα στο ‘Γρ. Λαμπράκης’.

Αναλυτικά, όσοι αγωνίστηκαν για τους κόκκινους:  Καρνέσης, Κοφσανίδης, Λιάτος, Χαλούλος, Καμπούρης, Σγούδας, Λίτσι, Σταφσουλάι, Ράπτης, Λέκκας, Καιμακαμούδης. Έπαιξαν ακόμη οι Μπούτσης, Κοχλιώτης, Μαούνης, Σαρηγιάννης, Γεωργαντόπουλος.