Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγγελος Νίκου: Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα

Published

on

Μια από τις ομάδες που έχει εντυπωσιάσει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ είναι ο ΓΣ Καισαριανής.

Η ομάδα του Μαρίνου Πολυμέρη παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο έχει καταφλέρει να παραμείνει αήττητη και να οδηγεί την βαθμολογική κούρσα, προβάλλοντας δίκαια σαν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΑ.

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας είναι και ο Αγγελος Νίκου. Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα της Αθήνας, μ’ίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Αγγελε καλημέρα. Πόσο σημαντικό ήταν το διπλό με την Κορωνίδα και πως τα καταφέρατε?

Καλημέρα σας. Είχαμε ένα πολύ μουδιασμένο ξεκίνημα, δεκάλεπτο συγκεκριμένα, όπου ο αντίπαλος μάλιστα είχε πολύ ψηλά το ρυθμό. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω αλλά δεν το παρατήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή μας ήταν εμφανής και η γρήγορη ισοφάριση κλειδί. Από εκεί και μετά όποιος ήταν στο γήπεδο και γνωρίζει από ποδόσφαιρο ήξερε ότι είτε έτσι είτε αλλιώς το νικητήριο γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει.

Προσωπικά σα γενικό συμπέρασμα για το ματς θα πω ότι ενώ βρεθήκαμε σε μια μέτρια ημέρα καταφέραμε ξανά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι στοιχείο ομάδας που στοχεύει τον πρωταθλητισμό.

Κατά γενική ομολογία, ο ΓΣ Καισαριανής πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν φέτος…που οφείλεται αυτό?

Γνώμη μου είναι πως, η μέχρι τώρα πορεία μας δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία. Υπάρχει η υποδομή από τις  2 Αυγούστου που ξεκινήσαμε, στερηθήκαμε διακοπές όσο οι άλλοι χαλάρωναν. Υπάρχει σοβαρότητα και στις προπονήσεις και στους αγώνες, υπάρχει οργάνωση από τους ιθύνοντες του συλλόγου, γνώση από το προπονητικό team και το κυριότερο, οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας. Όλα αυτά συνολικά συμβάλλουν στη βαθμολογική μας συγκομιδή και την πρωτιά μας στην κούρσα του πρωταθλήματος, την οποία έχουμε θέσει ως στόχο.

Μετά από αρκετά χρόνια, ΓΣ Καισαριανής…νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου..

Εως τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χαίρομαι που είμαι υγιής, για να μπορώ να είμαι και χρήσιμος στον προπονητή μου. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και ευχαριστιέμαι κάθε ματς, αλλά ακόμα και αν παρακολούθησα κάποιο από τον πάγκο είτε για να προστατευτώ από κόπωση-τραυματισμό, είτε γιατί έκρινε ο κόουτς ότι έτσι έπρεπε να γίνει, αφού η ομάδα κέρδισε το χάρηκα εξίσου και αναλόγως θα χαρώ μελλοντικά σε αντίστοιχη περίπτωση.

Εγώ σαν Άγγελος ταμείο κάνω στο τέλος….

Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας φέτος και ποιός ο δικός σου?

Ο στόχος μου με της ομάδας είναι κοινός για αυτό και αποφασίσαμε να συμπορευτούμε το καλοκαίρι. Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε οι καλύτεροι και να πάρουμε το πρωτάθλημα-άνοδο. Έχουμε ακόμα ένα γύρο, αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και τα ίδια επίπεδα δουλειάς, όλα θα πάνε καλά.

Πόσο θεωρείς πως η πανδημία και η μεγάλη αποχή επηρέασε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές?

Σίγουρα κανείς μας δεν ήθελε τις τελευταίες δυο σεζόν να μείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Άρα ψυχολογικά μας επηρέασε όλους. Πολλούς ενδεχομένως και οικονομικά. Θεωρώ επίσης πως έριξε αρκετά το επίπεδο των πρωταθλημάτων λόγω έλλειψης αγωνιστικού χρόνου, επομένως και τα ποσοστά τραυματισμών αυξήθηκαν λόγο κακής εκγύμνασης. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, όχι ότι όταν δεν είχε καραντίνα την έβγαζα όλη μέρα στο γυμναστήριο, αλλά τουλάχιστον έτρεχα κάθε μέρα με την ομάδα ήθελα δεν ήθελα. . . στην καραντίνα το πιο κοντινό που έκανα σε αερόβιο ήταν εισπνοή-εκπνοή για να ηρεμήσω από κάθε “δυβδόμαδη” παράταση του lockdown. Ελπίζω να μην ξανάρθουν αυτές οι μέρες.

Κλείνοντας, θέλεις να μας πεις κάτι άλλο?

Πριν κλείσω να πω ότι αν με το καλό έρθει η πολυπόθητη άνοδος, δεν το συζητάω καν ότι θα είναι αφιερωμένη στον Τόλη Χατζηστεφάνου….

Ευχαριστούμε πολύ…

Και εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη…