Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αγγελος Νίκου: Χαρούμενος που είμαι στην Καισαριανή-το ευχαριστώ του στην Τερψιθέα

Published

on

Μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο της Αθήνας είναι η μετακίνηση του Αγγελου Νίκου από την Τερψιθέα στον ΓΣ Καισαριανής.

Ο ιδιαίτερα ποιοτικός μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα μας stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Με αφορμή τη μετακίνηση μου στον Γ.Σ. Καισαριανής θα ήθελα να δηλώσω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι εδώ και είμαι πανέτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Τα πρότυπα στο σύλλογο είναι επαγγελματικά, κάτι που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μου, όπως και ο στόχος της ομάδας που είναι ο πρωταθλητισμός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Αρχηγό τον Άλεξ για την προσέγγιση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να ανταποδώσω στο γήπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Μαρίνο και τους νέους συμπαίκτες μου.

Δε μπορώ να μην αναφερθώ στο σύλλογο που αφήνω, στην Τερψιθέα. Όσοι ξέρουν, ξέρουν πώς δε χρειάζεται να πω με λόγια ποιά είναι τα συναισθήματα για το γεγονός ότι μετακινούμαι. Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που ήμασταν κάθε μέρα μαζί αυτά τα χρόνια, τους θεωρώ οικογένεια, τους αγαπώ και μου απέδειξαν ότι ισχύει και από τη μεριά τους, αφού σεβάστηκαν την απόφαση μου και μου ευχήθηκαν τα καλύτερα στη συνέχεια. Σίγουρα δεν είναι αντίο.