Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγγελος Στεργίου: Στόχος μας να παραμείνουμε στην κατηγορία

Published

on

Μια από τις ομάδες που επενδύουν σημαντικά στα νέα παιδιά και αξιοποιούν τις Ακαδημίες τους είναι και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Ενα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Αγγελος Στεργίου. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ακραίος αμυντικός μίλησε στο Plekto.gr λαι ας δούμε τι μας είπε…

<< Γενικά για την περσινή χρονιά η ομάδα μας πέτυχε τους στόχους της και μετά από μια πολύ καλή χρονιά βρέθηκε άξια στην  Α’ κατηγορία .. Μια κατηγορία που σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις, ειδικά στον συγκεκριμένο όμιλο που όλες οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές..

Πιστεύω ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και αποκτώντας εμπειρίες να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.. Είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα και στα αποδυτήρια επικρατεί πολύ καλό κλίμα, αυτό για μένα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα σε μία ομάδα. Έχουμε έναν πρόεδρο και μια διοίκηση που μας στηρίζει. Έχουμε εξαιρετικό προπονητικό team και από άποψη δουλειάς μέσα στο γήπεδο αλλά και συμπεριφοράς προς εμάς τους παίχτες Έχουμε και μια ποιοτική ομάδα, παιδιά με αρκετό ταλέντο που δουλεύουν καθημερινά στο 100% και είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας, μια παρέα.

Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε ότι μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και αν αυτό έρχεται σε συνδυασμό και με καλή εμφάνιση τότε είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προσωπικά παρόλο το επιβαρυμένο πρόγραμμα μου λόγω σχολής, δουλειάς και των αγωνιστικών υποχρεώσεων προσπαθώ να δίνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα και να δικαιώνω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. >>