Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγγιξε τη νίκη η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 1-1 με τον Διαγόρα Αιγάλεω

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 τον Διαγόρα Αιγάλεω, που θεωρείται το φαβορί  του ομίλου.

Μάλιστα η πολύ νεανική ομάδα της Ελπίδας αισθάνεται αδικημένη από την τύχη της, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 5ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μουράτης από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Στο 10ο λεπτό, ο Λάνη εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ έξω από την περιοχή, δίνοντας τη μπάλα δεξιά στον Κίτσο, ο οποίος με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Δήμο, με τον διαιτητή Μαράνο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσοχαντάρης και πέτυχε το πρώτο γκολ της Ελπίδας για το νέο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσοχαντάρης εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα προς τα πίσω του Ζήκου, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τελατινίδη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 38′ το σουτ του Δήμου από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους ήρθε στο 57′, με τον Κοτταρίδη να κάνει καλή ατομική προσπάθεια και τον τερματοφύλακα Τελατινίδη να διώχνει δύσκολα το δυνατό του σουτ. Στο 68′ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Διαγόρα. Ο Δήμος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να περνάει από τον Νικολίτσα, αλλά τον Παππά να διώχνει τελευταία στιγμή προ της γραμμής με προβολή. Στο 77′ ο Κοτταρίδης έκανε την πάσα στον Ζενουννλάρι ο οποίος έκανε δύσκολο πλασέ με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα να αποκρούει. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια αντεπίθεση των παικτών του Διαγόρα, ο Δήμος βρέθηκε στα πλάγια και με ένα έξυπνο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Λάνη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο αντίπαλοι έψαξαν το γκολ της νίκης, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Παππάς, Ντάκα (60′ Ζενουνλλάρι), Κουνάδης, Κίτσος, Λάνη, Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης, Ροκανάς (78′ Ντάλλας) Διαγόρας: Τελατινίδης, Μέλης (83′ Σπανουδάκης), Χάλαρης, Σκλαβενίτης, Ντερτιλής (89′ Τζαβάρας), Ζήκος, Κόρμπος, Ανταλής (60′ Κολοβός), Μουράτης, Μπότης, Δήμος

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ