Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγγλία στο Άγιος Ιερόθεος- Δάφνη Π. Φαλήρου

Οι γηπεδούχοι 6-3

Published

on

Εγγλέζικο σκορ με ανατροπές στον αγώνα Άγιος Ιερόθεος – Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 6-3.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 8΄με τον Μάκο 1-0 και στο 20΄με τον Τσούκα 2-0. Οι παίκτες του Άγιου Ιερόθεου δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν τη μεγάλη αντεπίθεση. Την αρχή της αντεπίθεσης έκανε ο Λαγκαδινός στο 27΄που μείωσε σε 2-1 για να ισοφαρίσει στο 36 ο Ζαχαρόπουλος σε 2-2. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-2 με ένα τέρμα που σημείωσε ο Αβίντογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Χατζηράπτη στο 55΄.

Η ισοφάριση αφύπνισε τους γηπεδούχους που με γκολ των Δρόσου στο 60΄, Λαγκαδινού (82΄) και Αβίντογλου στις καθυστερήσεις πήραν τη νίκη με 6-3.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 15΄με τον Λαγκαδινό και οι φιλοξενούμενοι στο 63΄με τον Ντερβισάιρ.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Καραγεώργος, Οικονόμου, Μπακογεώργος, Ζαχαρόπουλος, Νόκας, Λαγκαδινός Γ., Δράκος (83′ Χατζηιωάννου), Καραμίντζας, Κωνσταντίνου (82 Νιζάμης), Λαγκαδινός (82′ Χατζηιωάννου), Αβίντογλου

ΔAΦΝΗ : Γαγάνης, Μπεγλέρης, Χατζηιωάννου, Χατζηράπτης, Καραχάλος, Τσαμπίρας (48’Περπερίδης), Ποζίδης (46′ Ντερβισάιρ), Μάκο (65′ Σκανδαλάκης),Καπίρης, Τσούκας, Καλλιοτζάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply