Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγγλικό σκορ στο Χαϊδάρι-Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ματσάρα με έξι γκολ έλαβε χώρα στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” εκεί που ο ΑΟ Χαϊδαρίου έμεινε στο… αγγλικό 3-3 με το Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου παρότι προηγούνταν με 3-1 μέχρι το 67′ δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, κατακτώντας τον πρώτο βαθμό μετά τις ήττες από Απόλλωνα Χαλανδρίου και Ηλιούπολη.

Από την άλλη, η ισοπαλία αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σα νίκη για τους φιλοξενούμενους που παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο έφεραν το ματς στα ίσια.

Στο 3′ ο Γιαννακόπουλος με σουτ έκανε το 0-1, με τον Καμπεράι στο 11′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 22′ ο Παυλόπουλος έκανε το 2-1, με τον ίδιο παίκτη στο 67′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 72′ ο επιθετικός του Χαϊδαρίου βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 78′ ο Γιαννακόπουλος και πάλι σκόραρε μειώνοντας σε 3-2.

Το τέρμα αυτό τόνωσε τη ψυχολογία των φιλοξενουμενων οι οποίοι στο 82′ με τον Ντζαβίδα έκαναν το 3-3 παγώνοντας το Τάκης Χαραλαμπίδης.

Μάλιστα στο 87′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παυλόπουλου όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Δρόσος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Τσώνης, Καμπεράι, Σεβάι (82΄ Καλλίτσης), Αντωνόπουλος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης (70′ Τσοπανάς), Αθανασιάδης (62 Βλάχος).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ανδρέας Μαντζούνης) Ζίλο, Γκιώνης (72′ Γκιώνης), Φωτιάδης (62′ Ντζαβίδας), Μαχαίρας (90+3 Τσανκολάρι), Σαμπάνης, Λεκαράκος, Κωνσταντινίδης, Διγενής, Γιαννακόπουλος, Καλλιοντζάκης, Ανδρέου (46′ Ναρλιάν).