Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιασμός για την ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Θώδα

Published

on

Στον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας του Αστέρα Ζωγράφου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης από τον πάτερ Γεώργιο, παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και επιτυχημένη αθλητική σεζόν, με πολλές νίκες, γκολ και χωρίς τραυματισμούς.
Συνεχάρη τον πρόεδρο του Αστέρα Πέτρο Μαρμαρινό, για τη στήριξη και την αφοσίωση στην πρόοδο της ομάδας, τους τεχνικούς για το υψηλό επίπεδο αθλητικό επίπεδο της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου επανέλαβε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει και να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας,  παρέχοντας όποια βοήθεια χρειαστεί προκειμένου  η προσπάθεια που γίνεται να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Παρόντες επίσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης και οι Αντιδήμαρχοι, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, Εμπορικής Ανάπτυξης και Αποτελεσματικότητας Λεωνίδας Κουφός, Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης και Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Δημήτρης Κολομπάτσος.

Στην τελετή παρέστη και ο επικεφαλής της παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου» και Δημοτικός Σύμβουλος Κωστής Παπαναστόπουλος.