Connect with us

stoplekto

Αγιασμός και αισιοδοξία για τα κορίτσια του Πανελευσινιακού..

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/10 στο Δημοτικό Στάδιο Γ. Ρουμελιώτης ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για το Γυναικείο Τμήμα Ποδοσφαίρου του Πανελευσινιακού αλλά και για την ομάδα της Πανελευσινιακής Ένωσης.

Το παρόν έδωσαν ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ κ.Αργύρης Οικονόμου, η Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ κ. Κούλα Παραδίση με το μέλος κ. Κοπανάκη Ευαγγελία, ο πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ του Πανελευσινιακού κ. Γιάννης Φιλίππου, ο επιχειρηματίας Στέβης Μιχάλης, το μέλος του ΔΣ του Πανελευσινιακού Χρήστος Κοντός ο κ. Μπέλτσης Αθανάσιος ο γενικός αρχηγός της Πανελευσινιακής Ένωσης Κωνσταντίνος Στάμου, ο Παναγιώτης Πολυζώνης, ο κ. Γιώργος Κουβίδης και αρκετοί γονείς των αθλητών και αθλητριών.

Λίγο πριν την τέλεση του αγιασμού από τον Πατέρα Κωνσταντίνο το λόγο πήρε ο κ. Οικονόμου και μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στις δύο ομάδες , πολλές επιτυχίες στο γυναικείο τμήμα του Πανελευσινιακού που φέρει και το έμβλημα της ομάδας που επί πολλά χρόνια είχε υπηρετήσει και ο ίδιος, και στρεφόμενος προς τους ποδοσφαιριστές της Πανελευσινιακής Ένωσης φρόντισε να τους κάνει γνωστό πηγαίνοντας πολλά χρόνια πίσω ότι και η μεγάλη ομάδα του Πανελευσινιακού προήλθε από μια «Πανελευσινιακή Ένωση» σωματείων της πόλης.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κ. Φιλίππου που με την σειρά του ευχήθηκε καλή πορεία στις ομάδες και υγεία πάνω από όλα όπως χαρακτηριστικά είπε χωρίς τραυματισμούς.

Γράφει ο Χ. Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply