Connect with us

8ος Όμιλος

Αγιοι Ανάργυροι: Ανανέωσε ο καπιτάνο Γκεμίσης

Published

on

Πέρυσι τέτοια περίοδο, η μετακίνηση του Νίκου Γκεμίση στους Άγιους Ανάργυρους είχε προκαλέσει αίσθηση. Ο Βασίλης Λινάρης κατάφερε να ντύσει στα κυανέρυθρα έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Football League, με δεδομένο ότι στόχος ήταν ο πρωταθλητισμός.

Ο πρώην άσος του Ηρακλή Ψαχνών και του Πανελευσινιακού όχι απλά φάνηκε αντάξιος όσον αφορά τους στόχους και τις προσδοκίες της ομάδας, αλλά κατάφερε να ανεβάσει το επίπεδο της Ένωσης δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους να τον εντάξουν στο δυναμικο.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις, ο αρχηγός των Αγίων παρέσυρε νέους και έμπειρους συμπαίκτες, παίρνοντας την ομάδα από το χέρι σε πολλά ματς δείχνοντας την κλάση του και την εμπειρία του.

Μάλιστα, η παρουσία του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων ήταν αρκετή για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να κατακτήσει τον τίτλο.

Η διοίκηση Λινάρη ήταν δεδομενο ότι θα έμενε ικανοποιημένη από την παρουσία του “Γκεμ” γι αυτό το λόγο και μετά από εισήγηση του προπονητή, Ισίδωρου Σταυριανού, πρόθεση της ομάδας ήταν να παραμείνει στο δυναμικό και την επόμενη σεζόν.

Ως εκ τούτου, χωρίς δεύτερη σκέψη ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε ραντεβού από τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να του καταθέσει την πρόταση ανανέωσης.

Ο Γκεμίσης με τη σειρά του απάντηση αμέσως καταφατικά με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια ώστε να συνεχίσουν από κοινού τη νέα περίοδο.

Με τη κίνηση αυτή, οι νεοφώτιστοι Άγιοι ξεκινούν δυναμικά το σχεδιασμό τους αφού κατόρθωσαν να… δέσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής ομάδας, και πλέον σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα πρόσωπα του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Γκεμίσης έπαιξε σε 2627′ και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα των Αγίων.