Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Ανάργυροι από ατσάλι, 1-0 εκτός τα Σούρμενα

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το ματς με 10 παίχτες, οι Αγιοι Ανάργυροι επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας επί των Σουρμένων και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

Εφτασαν έτσι τους 6 βαθμούς ενώ τα Σούρμενα έμειναν στους 3.

Μόλις στο 17′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κατσάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί σύμφωνα με τον διαιτητή ανέτρεψε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, η ομάδα του Χρήστου Πιπίνη άριστα στημένη μέσα στο γήπεδο κατάφεραν όχι μόνο να μην δεχτούν γκολ, αλλά να πάρουν και τη νίκη. Το χρυσό γκολ σημειώθηκε στο 57′ όταν ο Ζαρκαδούλας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Μακρυνόρης (43′ λ.τρ. Νομικός), Τσομπάνης, Μαργαρίτης, Πετριτάι (27′ λ.τρ. Οικονόμου Π.), Μασάντο, Αρσενίου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Χαραλάμπου, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (67′ Πρισιμιτζής), Αρβανιτάκης (87′ Κωσταδήμας), Φωτόπουλος, Πετανάι, Παπουλίδης.