Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Ανάργυροι από ατσάλι, 2-0 τα Σούρμενα

Published

on

Σε ένα πολύ καλό ματς με πολύ δύναμη και πάθος, οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν τα Σούρμενα με 2-0 και επέστρεψαν στις νίκες,

Εφτασαν έτσι τους 21 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με τον Αγιαξ Ταύρου, ενώ τα Σούρμενα παρά την ήττα παραμένουν στην κορυφή με 26 βαθμούς.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 13΄ με την κεφαλιά του Γενίδογαν να περνάει άουτ. Στο 19′ ο Μασάντο σούταρε, με τον Χανιώτη να αποκρούει εκπληκτικά και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 23′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν δοκάρι σε φοβερό σουτ του Πετανάι. Στο 30′ η προσπάθεια του Μαργαρίτη αποκρούστηκε, ενώ στο 41′ το σκορ άνοιξε όταν ο Πετανάι έκανε το 1-0.

Στο 53′ από σέντρα του Κατσίβελα ο Γεωργαμμλής έκανε το 2-0, σκορ που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης (66′ Χαραλάμπου), Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (72′ Κωσταδήμας), Αρβανιτάκης, Δεσποτόπουλος, Πετανάι (85′ Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης (57′ Αλεξανδρλάκης), Καμπουρούδης, Μιχελής, Μαργαρίτης (81′ Χαπάλογλου), Αρσενίου, Παπουγιαννάκης (72′ Λαμτσάι), Γιαννόπουλος, Μασάντο, Πετριτάι.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΚΗΣ