Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Ανάργυροι-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ρέφαραν την ήττα της πρεμιέρας από τον Ήφαιστο οι Άγιοι Ανάργυροι οι οποίοι αποδίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν με 3-0 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους αφού ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη από το α’ ημίχρονο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαν στο γήπεδο γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τη φετινή σεζον.

Στο 23′ ο Γιασίν Αλιμπάς με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 29′ να σκοράρει με τον ίδιο ακριβώςτρόπο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το 54′ ο Χιονίδης με τον Σταυρόπουλο να έχει παράλληλα δοκάρι για την Ένωση.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Κουτσογιάννο Ν.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Κολοβός (46′ Οικονόμου), Γουβαλάρης, Παραράς, Κρητικός, Σταύρου (63′ Σταυρόπουλος), Μπεκατώρος, Γκεμίσης, Χιονίδης (67′ Κοσμας), Αλιμπάς, Νταουτάι (71′ Μαρίνου).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Διονύσης Κατραμάδος) Αργυρόπουλος, Μπάκας Α., Δάρρας (77′ Σκεπεταρης), Γιαννούλης (46′ Καμαρέτσος), Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης (65′ Μπάκας Π.), Μπανιας, Φούρλας (46′ Εγιουρούμ), Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος.