Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Αναργυροι-ΠΑΟ Ρουφ 0-0

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομιλου στην Α’ ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού Αγιοι Αναργυροι και ΠΑΟ Ρουφ έμειναν στο ισόπαλο 0-0, παραμένοντας μακριά από την κορυφή.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με την ‘Αουστρια’ να έχει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νικη όπως και οι Άγιοι στο β’ μέρος.

Σημαντικότερη ήταν εκείνη στο 32′ όταν ο Ζήσης αστόχησε στο πέναλτι μετά το χέρι του Γκεμιση.

Το ματς στο α’ μέρος ήταν δυνατό με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα και να έχουν καλές στιγμές.

Πάντως στο 19′ ήταν η σειρά της Ένωσης να ζητήσει πέναλτι, με τον Συρράκο στο 23′ να μην μπορε΄να νικήσει με σουτ τον Χανιώτη.

Στο 27′ ο Σαμαράς είδε το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Χανιώτη που έδιωξε δύσκολα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τους Αγιους ωστοσο να έχουν μεγάλη φάση όταν βγήκαν στη κοντρα με τον Νταουται ο οποιος ωστοσο δεν έκανε τη σωστή επιλογή και ανακόπηκε.

Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τους Αγιους να εχουν καποιες πλαγιοκοπήσεις με τον Κολοβό και το Λαλα όμως κανένας συμπαίκτης τους δεν βρίσκονταν στην πορεία της μπάλας.

Η μεγάλη φάση του αγώνα ανήκει στην Αουστρια οταν ο Τριανταφύλλου εστρωσε στον Μπέρτζο όμως το σουτ του τελευταίου που ήταν ανενόχλητος απο το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε αρκετά άουτ.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Κολοβός, Μαντίκος (52′ Οικονομου) Γουβαλάρης, Κρητικός, Γκεμίσης, Μπεκατώρος (73′ Κοσμας), Μαρίνου, Χιονίδης (62′ Λαλας), Αλιμπάς, Νταουτάι.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιαννης Σιλεβίστας) Κουναδης, Τομπουλίδης (13′ λ.τρ. Χατζηγιαννακός), Μπένα, Τριανταφύλλου, Μπερτζος, Λαγκαδινος (67′ Παππας), Καρυπιδης, Σαμαρας, Φωτόπουλος, Συράκος (51′ Κουτσοβελης), Ζήσης (75′ Καραμπάς).