Connect with us

8ος Όμιλος

Αγιος Ιερόθεος-ΠΟΑ 1-2

Published

on

Στην 3η θέση με οκτώ βαθμούς βρίσκεται ο ΠΟΑ που επικράτησε του Άγιου Ιερόθεου με 1-2 και πήρε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Από την άλλη, ο Αγιος Ιερόθεος έμεινε για πέμτπο συνεχόμενο ματς μακριά από τα θετικά αποτελέσματα παραμένοντας ουραγός στην κατάταξη.

Η καλή μέρα λένε, απο το πρωί φαίνεται. Αυτό συνέβη και στο ματς του ΠΟΑ, καθώς η ομάδα του Μανώλη Σουτζή, άνοιξε το σκορ με τον Ρουμπάκη στο 1ο λεπτό, βάζοντας απο νωρίς τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη.

Στην συνέχεια ο ΠΟΑ, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα “μέτρα” του, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, ενώ διπλασίασε και τα τέρματα του με τον Τριανταφύλλου να κάνει το 0-2 στο 31ο λεπτό, σκορ που ήταν και ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΟΑ θα πανηγυρίσει μια εύκολη νίκη, ο Άγιος Ιερόθεος με γκολ του Μανδαλιώτη έκανε το 1-2, με τα τελευταία 15′ λεπτά να γίνονται “ροκ”.

Ο Παπαδάκης βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, με τους παίκτες του Μανώλη Σουτζή να κρατάνε την σημαντική νίκη μέχρι το φινάλε, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Άγιος Ιερόθεος: Ρούμπης, Κουντουράς, Χαραλάμπους (46′ Νιζάμης), Μαντζώρος (66′ Ρόπας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτσής (72′ Πανούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαδιώτης

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελλάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74′ Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84′ Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78′ Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης