Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγκάλιασε την παραμονή η Λυκόβρυση, 4-0 εκτός τους Αμπελόκηπους

Published

on

Μια ανάσα από την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται πλέον η Λυκόβρυση, που επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας επί των Αμπελοκήπων.

Εφτασε έτσι τους 28 βαθμούς, και για να παραμείνει στην κατηγορία θέλει μια ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Παράδεισο. Εξασφαλίζει επίσης την παραμονή της ακόμη και με ήττα μέχρι δύο γκολ διαφορά, ενώ μένει επίσης με οποιοδήποιτε αποτέλεσμα αν ταυτόχρονα ηττηθεί ο Νεοπεντελικός από τα Βριλήσσια. Οι Αμπελόκηποι έμειναν στους 10 βαθμούς έχοντας ήδη αποχαιρετ’ησει την κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, και στο 10′ ο Μιγκάκης έκανε το 0-1, ενώ ο Πετράκης στο 15′ πέτυχε το 0-2. Ο Τασιούδης στο 52′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Μιγκάκης στο 74′.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πλατής, Τσαγκρώνης, Λιούσης, Ρεσίτης (86′ Ανδρεάκος), Μακρής, Χίνος, Ανδριόπουλος, Κυρκασιάδης, Βουρλής (44′ Παφλιάς), Τοπάλης, Μαντζώρος (46′ Φαλάδος).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αγγελάκης, ΜΙγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης (66′ Κορρές), Τζένης, Καβαλάρης (46′ Νικολακάκης), Σχίζας, Τασιούδης, Παπαχρήστος (63′ Σέργης), Πετράκης, Χρυσογονίδης (63′ Κατσιώρης).