Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγκάλιασε την παραμονή ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 4-3 στα πέναλτι τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που υποβιβάστηκε

Published

on

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου (1-1 η κανονική διάρκεια και τα πέναλτι), και ουσιαστικά καθάρισε με την παραμονή του, ενώ ο Απόλλων Χαλανδρίου υποβιβάστηκε.

Οι ερυθρόλευκοι για να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να περιμένουν την τυπική επιβεβαίωση της παραμονής του Χαϊδαρίου στην Γ’ Εθνική, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο, και την άνοδο τουλάχιστον μιας ομάδας (Νέα Ιωνία, Αστέρας Καισαριανής) στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων προηγήθηκε στο 28′ όταν ο Νίκολι έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 65′ ο Απόλλων έφερε το ματς στα ίσα όταν ο Νούσης έκανε το 1-1, που έμεινε μέχρι τη λήξη, με τους ερυθρόλευκους να έχουν δύο δοκάρια, στο 68′ σε κεφαλιά του Τσάτσα και στο 90′ σε προσπάθεια του Κούστα.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-3 με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Ανδρεοσόπουλο ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης και απέκρουσε δύο πέναλτι!

Η διαδικασία των πέναλτι:

Μπιμάι (1-0)

Κανδεράκης (απόκρουση),

Κλουβάτος (2-0)

Καλιαμπάκος (2-1)

Γανωτής (απόκρουση)

Παναγιώτου (2-2)

Ρίζος (3-2)

Αγγελόπουλος (3-3)

Κούστας (4-3)

Βασιλακόπουλος (απόκρουση)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Αλέξης Γκλεγκλές): Φανουργιάκης (120′ Ανδρεοσόπουλος), Γιαννακόπουλος, Ζέρβας, Βασιλάκος, Κλουβάτος, Νίκολλι (100′ Μπιμάι), Μάμαλης (46′ Κούστας), Γανωτής, Καλκανάκος (76′ Μανουσάκης), Τσάτσα (91′ Λαμπρόπουλος), Ρίζος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Παπαδάκης (70′ Κούρος), Πρόξενος (118′ Βασιλακόπουλος), Ψάλλας (46′ Παναγιώτου), Αγγελόπουλος, Αγκόλη, Λυμπερόπουλος (62′ Νούσης), Ζώης (46′ Μπεθάνης), Κανδεράκης, Χαραλάμπους (106′ Βλάχος), Παπουτσής