Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιάζει τον τίτλο το Χαλάνδρι, 1-0 εκτός τον Αγιαξ Ταύρου

Published

on

Μια ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον το Χαλάνδρι, που νίκησε εκτός έδρας τον Αγιαξ Ταύρου με 1-0, και σε συνδυασμό με την απώλεια των Σουρμένων ουσιαστικά περιμένει την τυπική επιβεβαίωση της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Εφτασε έτσι τους 44 βαθμούς και χρειάζεται ένα βαθμό στο εντός έδρας ματς με τα βαθμολογικά αδιάφορα πλέον Σούρμενα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Πιθανόν βέβαια να μην τον χρειαστεί καν αυτό το βαθμό, αν η Αγία Ελεούσα δεν νικήσει την Ανθούπολη. Ο Αγιαξ Ταύρου έμεινε στους 29 βαθνμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με τον Αγιο Θωμά.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 6′ με τον Στατήρη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά άνοιξαν το σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξανδράκη, με τον Κατσιούλη να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Αγιαξ πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 71′ όταν ο Σέχου σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γιαννούτσος, Χασιώτης, Ζυγοκώστας (87′ Καβαλλάρης), Μαρούσης, Δρόσης, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Τρακόσης, Αναστασόπουλος, Μαυροβουνιώτης (70′ Κωτσοβός), Στατήρης (70′ Σέχου)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Ντούλε (62′ Αζάλ), Μπράχος (62′ Τρυφιάτης), Καλιαμπάκας (84′ Σπηλιωτάκης), Κατσιούλης (90′ Κανελλόπουλος), Αλεξανδράκης (90′ Τζίμας).