Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιά με την άνοδο η Άμιλλα, 3-2 στο φινάλε τον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές, η Άμιλλα Περιστερίου επικράτησε στην εκπνοή επί του Ηρακλή Περιστερίου εκτός έδρας με 3-2, και πλέον βρίσκεται που κοντά στην άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Ο αγώνας έγινε σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς κανένα απολύτως παρατράγουδα. Η Άμιλλα με την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στους 3.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 10′ για τον Ηρακλή όταν ο Μήτρος βρέθηκε απέναντι από τον Κασάρας και σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ της Άμιλλας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Η Άμιλλα απάντησε στο 14′ όταν ο Παπαδιώτης μπλόκαρε το σουτ του Μπέλη από  το ύψος της περιοχής, ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε από μακριά να κρεμάσει τον γκολκίπερ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 27′. Ο Κλαυδιανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πάνο, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπέλης κάνοντας το 0-1. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν και πάλι, όταν ο Γκορίτσι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 33′ το φάουλ του Μπέλη πέρασε ελάχιστα άουτ, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να μειώνουν στο 35′ όταν ο Θανόπουλος μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έκανε το 1-2.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 40′ με τον Παπαδιώτη να σώζει την εστία του σε πλασέ του Κλαυδιανού, και στο 42′ με το σουτ του Κοπάνα να περνάει μόλις άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση. Στο 47′ ο Ελεύθερος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα η Άμιλλα, αφού στο 48′ το σουτ του Κλαυδιανού περσσε άουτ. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, με την Άμιλλα να έχει την πρωτοβουλία και τον Ηρακλή να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 65′ και πάλι ο Παπαδιώτης απέκρουσε το σουτ του Γκορίτσι, ενώ στο 85′ το πλασέ του Κασιμάτη κατέληξε άουτ. Το ματς κρίθηκε στο 90′ όταν ο Δέγκλερης με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Καρρά που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης (59′ Μπαλουτσος), Πάνος, Χάιδας, Σάσσαλος Ε., Βαρδαραμάτος (67′ Μαγκίτσας), Μήτρος, Σάσσαλος Α., Θανόπουλος (67′ Γιώτης), Ελεύθερος (83′ Βασιλείου).

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Κασάρας, Σωτηρίου Γ., Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (59′ Τζαβάρας), Ζήκος, Κλαυδιανός, Παππάς, Μπέλης (59′ Δέγκλερης), Κοπανάς (76′ Κασιμάτης), Γκορίτσι.