Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αγκαλιά με την άνοδο ο Αίας Παραλίας, 2-1 με ανατροπή τον Κριό

Published

on

Μια ανάσα από την  επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία βρίσκεται ο Αίας Παραλίας, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από μια παθιασμένη εμφάνιση στην επανάληψη θριάμβευσε με 2-1 στο 91’ επί του ηρωικού Κριού Ασπροπύργου, μπροστά σε 200 και πλέον  άτομα που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Παραλίας.

Ο Κριός, που ήθελε  τη νίκη  μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Τόλα στο 13’, ωστόσο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κώστα Λινάρδου έμειναν από δυνάμεις, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Αίας.  Αρχικά οι “φιλοξενούμενοι”  ισοφάρισαν με τον Αμπαζάι στο 60’.

Στο 86’ ο Κριός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη.

Τη χαριστική βολή , έδωσε στο 91’ ο Νικολά που με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο ίδιο  λεπτό αποβλήθηκε από τον Αία ο Λιόλιος.

Δεν απέφυγε κάποια λάθη ο διαιτητής Ντάουλας,  στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Α., Λινάρδος(75’ Τσολαρίδης), Μπαρουτίδης, Γιαϊλίδης, Σίνος, Πασαλίδης, Σύρος, Τόλας,, Πέππας(55’ Μαζμανίδης), Αθανασόπουλος, Σωπιάδης Θ..

ΑΙΑΣ: Κατσαπρίνης, Τζούτι, Ντερβισάι(66’ Βίλσον), Ρούπας, Ντούρος, Σουλέντζι(85’ Ρότσκας), Νικολά, Αμπαζάι, Ρετζέπης, Λιόλιος, Κουσίδης.