Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιά με την παραμονή ο Αρης Καλαμακίου, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, γερές μονομαχίες και δύο αποβολές για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ο Άρης Καλαμακίου πήρε πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας με σκορ 2-0.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Ελευθεριάδης για τους φιλοξενούμενους βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Νικολίτσας τον σταμάτησε. Στο 17′ στην πρώτη φάση για την Ελπίδα, ο Λάνη έκανε καλή ατομική ενέργεια εκτός περιοχής, αλλά το δυνατό του σουτ μπλόκαρε ο Λώλος.

Στο 33′ και πάλι ο Ελευθεριάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ελπίδας, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 36′, ο Νικολίτσας έκανε τρομερή απόκρουση σε κοντινό σουτ του Τζίμα, με τον Ελευθεριάδη να σκοράρει στη συνέχεια αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 45′, ο Προμπονάς έκανε το σουτ από κοντά με τον Νικολίτσα να διώχνει, με την μπάλα να ξαναστρώνεται στον μέσο του Άρη, με το δεύτερό του σουτ να καταλήγει στο δοκάρι. Το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ελπίδα. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο 47′, ο Κίτσος είδε δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα σύμφωνα με τον διαιτητή, σε μία πολύ άτυχη στιγμή για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες.

Στο 69′, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, ο Τζίμας βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ για το 0-1. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του προκάλεσε την κερκίδα με τον πανηγυρισμό του, δημιουργώντας στο γήπεδο αρκετή ένταση. Μια ένταση που συνεχίστηκε, όταν λίγα λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Άρη και πάλι απευθύνθηκε προς την κερκίδα των γηπεδούχων, με τους διαιτητές να κρίνουν πως δεν έπρεπε να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 73′ η κεφαλιά του Προμπονά πέρασε λίγο άουτ. Στο 80ο λεπτό, ο Νικολίτσας έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν σταμάτησε εντυπωσιακά το πολύ κοντινό πλασέ του Μιχαλακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 82′ ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Λάνη για μαρκάρισμα, αφήνοντας την Ελπίδα με εννέα παίκτες. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κακούτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με τον Τζάη με πολύ όμορφη κεφαλιά ψαράκι να στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την πρώτη τους συμμετοχή για φέτος με την ανδρική ομάδα πραγματοποίησαν τρία παιδιά της Ελπίδας, που προέρχονται από τις ακαδημίες της. Ο λόγος για τους Τσίγκο (2006), Τσιαμπόκαλο (2006) και Κασνέτσι (2007), που πήραν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής και έδειξαν ότι όλο το μέλλον τους ανήκει!

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Παππάς, Γιαμαρέλος (86′ Τσιαμπόκαλος), Κουνάδης, Διον. Σπυρόπουλος, Λάνη, Κίτσος, Κάβουρας, Ροκανάς, Πάσχος (74′ Κασνέτσι), Ντάλλας (80′ Τσίγκος)

Άρης Καλαμακίου: Λώλος, Οικονόμου, Σπανός, Κακούτης, Αλί Ομάρ (75′ Διαμαντόπουλος), Προμπονάς, Ελευθεριάδης, Βασιλειάδης, Τζίμας (75′ Τζάης), Νούλας (58′ Γιούσεφ), Λιοτσάκης (46′ Μιχαλακόπουλος)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ