Connect with us

Γ Εθνική

Αγκαλιά με την παραμονή ο Αρης Πετρούπολης, 3-1 εκτός το Τυμπάκι

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Αρης Πετρούπολης, που νίκησε το Τυμπάκι με 3-1.

Εφτασε έτσι τους 36 βαθμούς και με νίκη επί του Φωστήρα την τελευταία αγωνιστική παραμένει στην κατηγορία, αν και ίσως να μην του χρειαστεί καν, αν την ίδια ώρα δεν νικήσει ένας από τους Αγία Παρασκευή και Αγιο Νικόλαο…

Στο 29′ ο Ρέτσος έκανε το 0-1 με πλασέ και στο 45′ ο Αντωνακόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ από θέση τετ α τετ σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουρουθιανάκη στο 56′ (1-2), όμως οι ερυθροκίτρινοι έφτασαν σε τρίτο γκολ, επίσης από την άσπρη βούλα, με τον Λεβέντη να σκοράρει στο 69′ για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης (Πειραιά), Βαρβαντάκης-Διονύσης (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης (41′ λ.τρ. Κατσικαλάκης), Γιαννικάκης, Δουλγεράκης (66′ Παπαδάκης), Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι (46′ Κουτεντάκης), Μεϊρέλες, Ούγκο, Παραθύρας, Τριανταφυλλίδης (46′ Παπανδρέου), Βακράκος (46′ Φραγκιαδουλάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραστέργιος, Κρητικός, Λεβέντης, Μανδαμαδιώτης (55′ Γούλας), Νάτσης, Τσατσαρής (85′ Φαρμάκης), Τσερκώνης (75′ Γεραγωτέλλης), Ντάφλας, Ρέτσος, Αντωνακόπουλος (46′ Κορώνης), Αργυρίου (55′ Σαμαράς).