Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιά με την σωτηρία ο Ατλας Κυψέλης, 2-1 εκτός τον Παράδεισο

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από την παραμονή πήρε ο Ατλας Κυψέλης, που νίκησε εκτός έδρας τον Παράδεισο με 2-1.

Πέτυχε έτσι τη 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ο Παράδεισος σε δύο ματς έχει ένα βαθμό.

Στο πρώτο μέρος ο Παράδεισος ήταν καλύτερος και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 15′ όταν κέρδισε πέναλτι. Ομως ο Στούλης που ανέλαβε την εκτέέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 20′ ο Λεφάκηςε εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 2ο μέρος το σκηνικό άλλαξε, με τον Ατλαντα να κερδίζει με τη σειρλά του πέναλτι στο 70′ και τον Καβαλιέρη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο 78′ ο Καβαλιέρης σζευγάρωσε τα γκολ κάνοντας το 0-2, ενώ το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 88′ ο Σιμιτζόγλου.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου (85′ Σιμιτζόγλου), Σφυρής (85′ Παλαμίδας), Στούλης (46′ Δόσης), Καραλής, Γούλας (64′ Μιχαλάς), Λ. Πετόκου, Αποστολόπουλος (74′ Χριστόπουλος), Λεφάκης, Κ. Πετόκου

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : Λάτσης, Β. Νάση, Λιβάνιος (88′ Σαρίδης), Καραφλής, Κοσμίδης, Τελάι, Τσιτσόπουλος (60′ Μπάρε), Κόστα (79′ Χατζίου), Α. Νάση, Καβαλιέρης, Τσαλαβούτας (60′ Σ. Νάση).