Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιά στην κορυφή Πατήσια και Ατλας Κυψέλης (2-2)

Published

on

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Γ’ ΕΠΣΑ μεταξύ των Πατησίων και του Ατλα Κυψέλης, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας από 13 βαθμούς.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στο 2ο ο αγώνας πήρε φωτιά. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σινομάτι, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 63′ με μακρινό σουτ του Σαραγούδα. Ο Ατλας αντέδραε και αφού αρχικά στο 70′ ο Σινομάτι έκανε το 1-1, ο ίδιος παίχτης πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μπάρε στο δοκάρι, έκανε το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Μικελόπουλος μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές: Μητράκος, Μπακογιάννης Γ., Σπυρέλης.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Γιαλαμάς, Μπαζίνας, Στέφα (84′ Δημόπουλος), Καλάι, Παπαδόπουλος, Ορφανός, Μπαρδάνης (46’ Μικελόπουλος), Σαραγούδας, Κοκόλης (78’ Μιχαλόπουλος), Σοαντζόγλου (61΄Βαμβακίδης), Καμπίτσης (61’ Πυλαρινός).

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨ.: Λάτσης, Νάσι Β. (17΄λ.τ. Τελάι), Παλαμάρας, Χρυσοχοΐδης, Κοσμίδης, Λέσι, Καβαλιέρης, Ζίκα, Σινομάτι, Μπάρε (87’ Νάσι Σ.), Μπούσιος (78’ Καραχάλιος).