Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγνώριστος ο Χαραυγιακός τον “έκαψε” ο Ήφαιστος στο Περιστέρι

Published

on

Από ατσάλι ο Ήφαιστος φανερά ανώτερος νίκησε 2-0 τον Χαραυγιακό και μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» του τίτλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  έμοιαζε αγνώριστη και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να πιστοποιήσει την βαθμολογική της θέση.

Στο πρώτο μέρος και στο  16’ Ο Νησαριώτης δεν  μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα

Στο 25’ ο Μπράτι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βακερλή χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 38’ ο Κούντου έχασε την ευκαιρία να σκοράρει

Με την έναρξη του δεύτερου μισού της συνάντησης οι γηπεδούχοι «έχασαν» τον Μπάτι (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο) χωρίς όμως να χάσουν την δύναμη το πάθος και τον έλεγχο του ματς , γεγονός που φάνηκε και στα υπόλοιπα σαράντα λεπτά αγώνα.

Στο 57’ ο Γονής ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με τον ρέφερι της αναμέτρησης να  δείχνει την «άσπρη βούλα». Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νησαριώτης πραγματοποιώντας το 1-0.

Στο 61’ ο Γονής έκανε ωραία ενέργεια πέρασε δυο ποδοσφαιριστές σούταρε ο Βακερλής απέκρουσε και ο επερχόμενος Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 69’ ο Κασσιανός κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Οκσίσογλου άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου με βοηθούς τον Ακριβό και την Δέτση.

 

Ήφαιστος Περιστερίου (Θοδωρής Τρανός): Στουραϊτης, Χάιδας (71′ Χίος), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελιανίτης, Καλκανάκος (59′ Σφίχτης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (85′ Γιαννόπουλος), Μπράτι, Γονής (76′ Τζωρτζακάκης).

 

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Αναστασόπουλος (59′ λ.τρ. Κασσιανός), Σπανός(68’Καραβός), Κουτρας(46’ Μουρελάτος), Πλούμης (46′ Κασπίρης), Κούντου, Οκσίσογλου.