Connect with us

slideshow

Αγρίεψε στην επανάληψη ο Μανδραϊκός 4-1 (φωτο)

Published

on

Το… λάθος να προηγηθεί έκανε ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου ο οποίος τελικά ηττήθηκε από τον Μανδραϊκό με 4-1. Οι γηπεδούχοι απέδωσαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν οι ”κυανόλευκοι” ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 15′ η ομάδα του Σταύρου Ψυμουλάκη έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Θάνου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γεωργούση. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι νεοφώτιστοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 20′ ο Ρωμανός επεχείρησε μια βολίδα έξω από την περιοχή με τη μπάλα να καρφώνεται στο δεξί ”Γ” του ανήμπορου να αντιδράσει Τσήμα. Στη συνέχεια, ο σύλλογος από τη Δυτική Αττική αύξησε την πίεση του φτάνοντας στην ισοφάριση στο 45′ με κεφαλιά του Θάνου μετά από κόρνερ του Στρατάκη. Στο 55′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Κουσκουνάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γεωργούση ο οποίος απέκρουσε. Λίγο αργότερα, ο διαιτητής Λιαμπότης (ΣΔ Αθηνών) υπέδειξε νέο πέναλτι υπέρ του Μανδραϊκού με το Θάνο αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 70′ πήρε τη σκυτάλη ο Κουσκουνάς ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Αλεξανδρόπουλο στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσήμας,Ψυμουλάκης (46′ Ξύδης), Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Νεανίδης, Ζουραβλιόφ, Θάνος, Λαμπρογεώργος (46′ Κωνσταντινίδης), Κουσκουνάς, Στρατάκης (46′ Μαρής), Αλεξανδρόπουλος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ: Γεωργούσης, Κολιόπουλος, Μήτρου, Αυλωνίτης, Ρωμανός, Παπίλας, Ανδριανόπουλος, Κούτρας, Γιαμμέλος, Ανέστης, Τριανταφύλλου.

K.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply