Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγχωτική νίκη για την Νέα Ιωνία

Published

on

Χάρη σε ένα τέρμα του νεαρού Κώστα Βουτσινού η Νέα Ιωνία επικράτησε δύσκολα 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Βοτανικού. Οι παίκτες του Γιώργου Ντούσκου επέστρεψαν στις νίκες, αλλά όχι στις καλές εμφανίσεις ανεβαίνοντας όγδοοι με 24 πόντους. Από την άλλη πλευρά, για τρίτο σερί παιχνίδι η Ένωση έδειξε καλά στοιχεία δίχως να αποφύγει την ήττα στα σημεία. Στην βαθμολογία έμεινε πίσω, αφού συγκεντρώνει 9 στην προτελευταία θέση και πλέον οι πιθανότητες παραμονής λιγοστεύουν.

Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε ένα μέτριο και κλειστό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο, όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαζώρου έκλειναν σωστά τους χώρους. Στο 69′ έχασαν τον Λίτσο με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω σκληρού τάκλιν και η Νέα Ιωνία πίεσε περισσότερο για την νίκη. Τελικά, δικαιώθηκε στο 87′ με τον Βουτσινό, ο οποίος πλάσαρε άψογα τον Λουτσίνι και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του για το παρθενικό του γκολ φέτος.

Διαιτητές: Τσατσούλης Ι., Αλάμπεης Γ. Καφρίτσας Α.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Ντούσκος): Παναγιωτόπουλος, Τσικρικάς (79′ Βουτσινός), Καψιόχας, Παπακουνάδης, Ταράτσας, Ζυγούρης, Κουτσιούμπας (70′ Τριάντης), Βογατσάς Κ., Νησαριώτης, Μιχαλάρης (83′ Γεωργόπουλος), Σικόλας.

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρος): Λουτσίνι, Κολάγκης, Ντάμας, Χαμουρίδης, Κατσούδας, Θεοδωρέλος (52′ Λίτσο), Φιλόπουλος, Ελ-Ράντυ, Ευθυμιόπουλος (54′ Σπιροπάλι), Σκεύης, Τζαβάρας (85′ Μιχαήλ).