Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγχωτική νίκη με 3-2 για τον Άρη Πετρούπολης (φωτο)

Published

on

Με ένα γκολ στο 92΄ ο Άρης Πετρούπολης , κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άφοβου να κερδίσει 3-2 και να πάρει το τρίποντο. Ο Άρης προηγήθηκε 1-0 στο 3΄ με τον Μπερτσιά και διπλασίασε τα γκολ του στο 47΄ με κεφαλιά του Τσολάνη που πέρασε την μπάλα πάνω από το τερματοφύλακα Κουνέτα. Και ενώ όλα έδειχναν την άνετη και σίγουρη επικράτηση του Άρη

Ο Άφοβος στο 52΄ με τον Ξούρα και στο 69΄ με τον Κωστάλα που και οι δύο εκμεταλλεύτηκαν δύο τραγικά λάθη του τερματοφύλακα Γαϊτανίδη κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2.

Λίγο πριν δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου είχε τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Άφοβου. Ο Άρης μπροστά στην απρόσμενη ισοπαλία πίεσε εντυπωσιακά και λίγο έλειψε να κάνει το 3-2 όταν στο 82΄ δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας Κουνέτας και στο 89΄ σουτ πάλι του Τσολάνη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ότι δεν έγινε πριν το κατάφερε στο ….. 92΄με δυνατό σουτ του Μπερτσιά από πλάγια θέση μετά από σέντρα ακριβείας του Σιδηρόπουλου. Δίκαιη μεν η νίκη του Άρη αλλά με πολύ άγχος που προβλημάτισε τους φίλους του.

Άρης Πετρούπολης : Γαϊτανίδης , Αραπογιάννης ,  Γεωργακόπουλος , Μαρκόπουλος ,  Μπερτσιάς , Μουρτζάκης – Παναγιωτόπουλος , Βαφειάδης,  Ασημακόπουλος ( 70΄ Λουρμπάκος ) ,  Γκαβέρας ( 37΄ Σιδηρόπουλος ) , Χριστοδούλου ( 45΄ Τσολάνης )

 

Άφοβος : Κουνέτας,  Μυλωνάς,  Καργιώτης , Ξουρής,  Αδαμίδης,  Γεωργιάδης,  Ξούρας ( 62΄ Καψάσκης ),  Χριστοφορίδης ( 69΄ PERRI ),  Κωστάλας,  Κυμέρης ( 40΄ Τσίλας ),  Βασιλικός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply