Connect with us

3ος Όμιλος

Αγωνία και λαχτάρα στον Παναρκαδικό!

Published

on

Την Τετάρτη (15/6) έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού. Το ενδιαφέρον και η αγωνία του φίλαθλου κόσμου, έχει φθάσει στα ύψη και όλοι περιμένουν με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το αύριο της ομάδας.

 

Η απερχόμενη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, έχει να δείξει μόνο επιτυχίες και ασφαλώς την τελευταία χρονιά, στην οποία η πράσινη ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος ισοβαθμώντας με την 2η ομάδα του Παναργειακού.

 

Μεγάλη συμμετοχή για την θετική πορεία της ομάδας, είχε ο “αρραβώνας” του συλλόγου, με τον Αστέρα Τρίπολης.  Η πρώτη ομάδα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου με την συνεργασία της και δίνοντας έμψυχο υλικό από τις ακαδημίες της είχε κι εκείνη κέρδος, βλέποντας να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της, που είχαν την ευκαιρία να φανερώσουν τη δυναμική τους και να πάρουν εμπειρίες.

 

Επίσης, αναδείχθηκε ακόμη ένας άνθρωπος του Αστέρα. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, που έτσι κι αλλιώς προσφέρει στο προπονητικό τιμ του Αστέρα, αλλά είχε την ευκαιρία να αποκτήσει παραστάσεις ως πρώτος προπονητής με τον Παναρκαδικό. Και να ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα του…

 

Είναι ξεκάθαρο ότι με τη συνεργασία των δύο πλευρών, κερδισμένες βγήκαν και οι δύο. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Παράδειγμα και ο Γιάννης Κώτσιρας, που από την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

 

Όλοι χειροκρότησαν αυτόν τον πετυχημένο αρραβώνα! Απομένει μόνος ο γάμος! Με το καλό να έλθει!

arcardiasports.gr