Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγώνες-φωτιά στα μπαράζ της ΕΠΣΑ…

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι αγώνες μπαράζ ανόδου και παραμονής, τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α΄ΕΠΣΑ

Για τα μπαράζ ανόδου, ο Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει το Χαϊδάρι της Κυριακή στις 17:00. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Αργυρούπολης Α’ λόγω τιμωρίας του Ηλυσιακού.

Ο Ηλυσιακός με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων, αφού θα χρειάζεται τυπικά ένα βαθμό σε 2 ματς στη συνέχεια. Αντίθετα, το Χαϊδάρι θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά την εντός έδρας ήττα από το Χαλάνδρι τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα…

Για τα μπαράζ παραμονής, ο ΓΣ Καισαριανής θα υποδεχτεί τον Αθηναϊκό το Σάββατο στις 17:00 στη Νήαρ Ηστ. Οι Καισαριανιώτες μερά την ήττα της πρεμιέρας από την Ανθούπολη δεν έχουν περιθώρια για αοώλειες, αφού αν δεν κερδίσουν τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για αυτούς. Ο Αθηναϊκός ξεκίνησε με εμφατική νίκη τη διαδικασία των μπαράζ επικρατώντας με 4-1 επί της Ανθούπολης, και δείχνει να έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη διαδικασία.

Β’ ΕΠΣΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο αγώνες για τα μπαράζ ανόδου, το οποίο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο μερτά τις δύο ισοπαλίες της πρεμιέρας.

Στη Χωράφα ο Φοίνικας Περιστερίου θα παίξει με τη Δόξα Βύρωνος, ενώ στο Χαλάνδρι ο Απόλλων Χαλανδρίου θα παίξει με τον Αγιο Δημήτριο. Και τα δύο ματς θα γίνουν το Σάββατο στις 17:00.

Πρεμιέρα θα έχουμε και στα μπαράζ παραμονής.

Στην Κυψέλη ο Ατλας Κυψέλης θα παίξει με τον Πανιώνιο Καισαριανής, ενώ στην Πεύκη ο Παράδεισος θα παίξει με την Ιεράπολη. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή στις 17:00.