Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγ.Ιερόθεος – Καματερό 3-0

Published

on

Στην παρθενική του νίκη στον πάγκο του Αγίου Ιεροθέου έφθασε ο Αντρέας Μαντζούνης, αφού οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Καματερού με 3-0. Πρωταγωνιστής από πλευράς γηπεδούχων ήταν ο Αβίντογλου, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στην συνάντηση, στο 40′ με κεφαλιά και στο 80′ με πέναλτι. Ενδιάμεσα το 2-0 είχε γίνει από τον Καραμίντζα στο 60′ ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι, αφού θεωρούν πως το πρώτο τέρμα των Περιστεριωτών προήλθε από θέση οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο γκολ έπρεπε να είχε δοθεί φάουλ υπέρ της ομάδος τους και όχι το αντίθετο. Διαιτητές ήταν οι Μάνταλος, Γεωργαράκος και Μεϊντάνας.

 

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούσσος, Οικονόμου, Μπακογεώργος, Ζαχαρόπουλος Δ., Τζωρτζάτος, Λαγκαδινός (77′ Νόκας), Ζαχαρόπουλος Σ. (77′ Σταυριανός), Καραμίντζας, Γεωργούλας (46′ Δρόσος), Δράκος, Αβίντογλου

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αποστόλου, Καζάζης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος (46′ Τρούπης), Θεοδωρακόπουλος, Καραχάλιος (69′ Σφακιανάκης), Σπυρόπουλος, Μανάρας, Γιεγές, Κλωνάρης, Κουνάδης (60′ Μόσχος)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply