Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγ.Παρασκευή – Ηράκλειο 2-1

Published

on

Με το γκολ του Κωνσταντίνου στο 90′ η Αγία Παρασκευή έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Ηρακλείου με 2-1 και έτσι την επόμενη αγωνιστική θα παίξει τα «ρέστα» της για τον τίτλο στην Ηλιούπολη απέναντι στον Χαραυγιακό. Οι γηπεδούχοι στο 37′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν το 1-0 αλλά ο Φραγκουλόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Ζυγούρη. Μάλιστα σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Σαζακλής. Το γεγονός αυτό πάντως το εκμεταλλεύτηκαν οι «μελανόλευκοι» και με το εύστοχο χτύπημα του Λέκκα στο 63′ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι όμως πείσμωσαν και στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και με το τέρμα του Τσοχαντάρη στο 75′ και του Κωνσταντίνου στο 90′ με σουτ μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά πάσα του Λάγου έφτασαν στη νίκη με 2-1. Διαιτητές ήταν οι Σύψας, Νικολαδός και Μπατζιόπουλος.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Τζίτζης, Χατζηπέτρος, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντίνου, Λαμπρινάκος, Λαγός, Ένσι, Τσοχαντάρης (90′ Γαρουνιάτης), Ζυγούρης, Όσμεραλντ (83′ Τσούτσιας)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φραγκουλόπουλος, Σαζακλής, Πετρίτσης, Λύκος, Βαμβακερής, Κατσούλης (89′ Λιόνας), Δαυίδ (87′ Κολιοπάνος), Λέκκας, Γουδέλης (59′ Γκροπάι), Καφετζής, Γεωργουδάκης

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply