Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγ. Παρασκευή-Θρίαμβος Αθηνών 1-0

Published

on

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας διατήρησε η Αγία Παρασκευή καθώς επικράτησε με 1-0 του Θριάμβου Αθηνών. Η ‘χρυσή αλλαγή’ του Βαγγέλη Ιντζέκαρου, Σπύρος Τσοπανάκος, έλυσε στο 69′ το… γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους οι οποίοι παρουσίασαν αξιόμαχη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, ο Θρίαμβος πλήρωσε την αστοχία του στην τελική προσπάθεια αφού παρά τις φάσεις που δημιούργησε δεν βρήκε δίχτυα με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί, βάση εικόνας, τους πράσινους. Η νίκη αυτή διατήρησε τον Θρίαμβο στην 3η θέση με 33 βαθμούς έχοντας ωστόσο συγκάτοικο τα Σούρμενα. Αντίθετα, η Σάντα βρίσκεται στην 4η θέση με 32 βαθμούς

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής (76′ Βελέντζας), Καραπιπέρης, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Ξηντάρας, Κάππος, Μυλωνάς, Καφετζής (58′ Τριανταφύλλου), Φύτρος (60′ Τσοπανάκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Μπακόλας, Ζαχαρόπουλος (87′ Βαμβακερής), Λιόσης, Θεμελίδης, Σκόνδρας, Εστυλιανίδης (14′ λ.τρ. Χαζίσας), Αρώνης, Χατζίου, Τσοχαντάρης, Σπανός, Κατσαρός (67′ Βασίλι)