Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αδαμόπουλος: “Μυστικό της επιτυχίας το οικογενειακό κλίμα”

Published

on

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη αλλα για πολλούς η πορεία της ομάδα στο 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ δεν είναι τυχαία.

Με παίκτες κομμένους και ραμμένους στα μέτρα της κατηγορίας και στη δυναμική της ομάδας, οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και εάν θα αντέξουν θα φανεί στο… χειροκρότημα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που με την παρουσία του έχει αποτελέσει από τους στυλοβάτες της φετινής επιτυχημένης πορείας είναι ο τερματοφύλακας, Κώστας Αδαμόπουλος.

Ο πορτιέρο που έχει υπερασπιστεί εστίες σπουδαίων ομάδων της Football League όπως η Ηλιούπολη και ο Ιωνικός με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική παραχώρησε μίνι συνέντευξη stoplekto.gr οπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και σε πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα της φετινής σεζόν.

-Περίμενες την πορεία του Ολυμπιακού Λιοσίων να είναι τόσο σημαντική τη φετινή σεζόν;

Η αλήθεια είναι πως περίμενα ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία με το υλικό που έχουμε αλλά όχι πορεία πρωταθλητισμού. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα μετά από μια άνοδο να κάνει μια εξίσου καλή πορεία. Παρ’ όλα αυτά δείχνουμε πως μ’ αρέσει εκεί ψηλά οπότε θα προσπαθήσουμε να μείνουμε για καιρό εκεί

-Ποιο ειναι το μυστικό της επιτυχίας;

Θεωρώ ότι το οικογενειακό κλίμα είναι το μεγαλύτερο… όπλο μας. Από την πρώτη στιγμή είμαστε δεμένοι και θεωρώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία μας.

-Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στην ομάδα που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος;

Παρότι δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τις στατιστικές γιατί όλη η μπορεί να γκρεμιστεί σε 1 με δυο αγωνιστικές. Χαίρομαι γι αυτό το επίτευγμα όμως πρέπει να συνεχίσουμε.

-Αποτελεί επιβράβευση για την προσπάθεια σου;

Λένε πως τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν οι άμυνες όμως δεν κάνω άμυνα μόνος μου, οπότε αποτελεί επιβράβευση για όλα τα παιδιά.

-Μπορεί ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο;

Ναι ξεκάθαρα θα το παλέψουμε μέχρι τέλους γιατί δεν μας φτάνει να κάνουμε απλά μια καλή πορεία.

-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

Το κλιμα στα αποδυτηρια ειναι εξαιρετικο. Περναμε καλα και ειμαστε τοσο δεμένοι που αυτο βγαινει και στον αγωνιστικο χωρο.

 -Από την παρουσία του κόσμου είσαι ικανοποιημένος;

Προσωπική μου άποψη είναι πως η παρουσία του κόσμου δεν είναι αυτή που περίμενα. Μετά από μια τόσο καλή πορεία φέτος περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση, όμως ευελπιστούμε πως στη συνέχεια θα μπορέσουμε να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα μας. Έρχονται δύσκολα ματς και πραγματικά χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.