Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αδυνατεί να παίξει ο Ατρόμητος Κερατσινίου με την Προοδευτική  …. 

Published

on

Δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική ο Ατρόμητος Κερατσινίου λόγω του κρούσματος κορωνοϊού που παρουσιάστηκε στο  γήπεδο της Χαραυγής.

Με έγγραφο της που απέστειλε στην ΕΠΣΠ η διοίκηση του Ατρομήτου Κ. , αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Σας γνωρίζουμε ότι το σωματείο μας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, μετά την ανωμαλία που δημιουργήθηκε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ λόγω COVID 19 από κρούσμα και κλείσιμο λόγω απολυμάνσεως.

Αδυνατούμε να συμμετάσχουμε διότι η ομάδα έχει 4 μέρες απραξία, δυο ημέρες Σάββατο και Κυριακή λόγω ρεπό στο πρωτάθλημα, καθώς και δυο  λόγω κλεισίματος του γηπέδου για την απολύμανση αυτού Δευτέρα και Τρίτη.

Ζητήσαμε να μας παραχωρηθεί την Δευτέρα και Τρίτη, το διήμερο αυτό γήπεδο για προπόνηση , αλλά δεν μας επετράπη λόγω  ότι είμαστε υπό επιτήρηση καθώς δεν γνωρίζουμε αν νοσεί και κάποιος  δικός μας ποδοσφαιριστής  αφού μοιραζομαστε τους ίδιους χώρου του γηπέδου ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ .

Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε όλων των αθλητών  και  των αναφερόμενων στη λίστα των 35 ατόμων ,

Παρακαλούμε πολύ  για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου  Πειραιά με την Προοδευτική    ή κι την ματαίωση αυτού λόγω υγείας  των αθλητών με τις δικές σας ενέργειες  και την σύμφωνη γνώμη και των δυο σωματείων  ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ

Μ.ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ »

Τον λόγο πλέον έχει η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά . Να τονίσουμε ότι το γήπεδο μετά την καταγγελία για κρούσμα έκλεισε και έγινε απολύμανση των χώρων. Μετά από επίσκεψη και εξέταση  του γηπέδου  το μεσημέρι η υγειονομική επιτροπή του Δήμου αποφάσισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και το γήπεδο μπορεί να ανοίξει κανονικά και πάλι….