Connect with us

Uncategorized

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι 1-0

Published

on

Νίκη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του πήρε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, κερδίζοντας με 1-0 το Κερατσίνι στις Μουρνιές. Ο Λευτέρης Βεστάκης σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ετσι, η χανιώτικη ομάδα επιστρέφει στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Γιούχτα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αγωνία για τον Κυτράκη, ο οποίος αποχώρησε στο 54’ με πρόβλημα τραυματισμού, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι χτύπησε εκ νέου στον ώμο.

Το ματς

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για το ΣΥΝΚΑ. Η χανιώτικη ομάδα στην πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, στο 2ο λεπτό, άνοιξε το σκορ, με τον Βεστάκη με κεφαλιά να νικάει τον Κούμπουλα. Στη συνέχεια ο ρυθμός δεν έπεσε, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Στο 9’ ο Αγγελάκης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πονηρός μπλόκαρε εύκολα.
Η μεγαλύτερη στιγμή για το Κερατσίνι γράφτηκε στο 16’, όταν ο Κομνηνός πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, ο Πονηρός ακούμπησε ελάχιστα, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 57’, με τον Μποτωνάκη να κάνει το σουτ, αναγκάζοντας τον Κούμπουλα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Το Κερατσίνι δυσκολευόταν να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα, σε αντίθεση με το ΣΥΝΚΑ που έβγαινε πιο επικίνδυνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα ώστε να τελειώσει πρόωρα την αναμέτρηση. Το 1-0, όμως, έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, και έτσι, η χανιώτικη ομάδα πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη!

IMG 9106 14

Mpotonakis1

Papatzikos1

Οι φάσεις του αγώνα

2’ ΓΚΟΛ: Ο Νικόλτσης από αριστερά δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν μπορούν να διώξουν, με τον Βεστάκη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.
9’ Κεφαλιά του Αγγελάκη μετά από κόρνερ, εύκολα μπλοκάρει την μπάλα ο Πονηρός.
16’ Δοκάρι για το Κερατσίνι. Ο Κομνηνός ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά κάνει το σουτ, το οποίο σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πονηρού.
21’ Σουτ του Κυτράκη έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ.
24’ Κίτρινη κάρτα στον Παληγεώργο για φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.
30’ Σουτ του Πετράκου, καταλήγει ψηλά άουτ.
42’ Κίτρινη κάρτα στον Βεστάκη.
57’ Σουτ του Μποτωνάκη, πέφτει ο Κούμπουλα και διώχνει σε κόρρνερ.
66’ Τεχνικό σουτ του Βεστάκη, κοντράρει η μπάλα και καταλήγει κόρνερ.
68’ Καλή στιγμή για το ΣΥΝΚΑ. Ο Νικόλτσης από αριστερά δίνει στον αμαρκάριστο Μποτωνάκη, ο οποίος μπαίνει μέσα στην περιοχή, αλλά καθυστερεί με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.
72’ Σουτ του Μποτωνάκη λίγο έξω από την περιοχή, δεν βρίσκει εστία όμως και καταλήγει ψηλά άουτ.
80’ Ωραίο σουτ του Βεστάκη από δεξιά, αλλά δεν βρήκε στόχο, καταλήγοντας άουτ.
89’ Ευκαιρία για το Κερατσίνι. Ο Κομνηνός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Σιγάλας από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν ανησύχησε τον Πονηρό.
92’ Ο Διάκος εκτελεί το φάουλ από δεξιά, αλλά ο Πονηρός μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ελευθεράκης-Δρακουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: 42’ Βεστάκης, 24’ Παληγεώργος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Παναγιωτόπουλος, Βεστάκης, Παπατζίκος, Κυτράκης (54’ λ.τρ. Μαζιώτης), Νικόλτσης (79’ Μάστορας), Πετράκος (87’ Λαμπάκης), Μποτωνάκης, Μαθιουδάκης, Βαρδάκης (71’ λ.τρ. Βασιλάκης).

Κερατσίνι (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Κούμπουλα, Γιαταγανάκης, Σφυρογιαννάκης (78’ Στρίγκας), Μεγαλοοικονόμου (65’ Γκέκας), Βατής, Αγγελάκης, Κομνηνός, Ροκάκης, Σιανός (87’ Θεοδώρου), Διάκος, Σιγάλας.
Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply