Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-ΟΦΙ 0-0

Published

on

Πρόκειται σαφώς για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη χανιώτικη ομάδα που δίνει συνέχεια στο “διπλό” που πέτυχε στην Κάντανο την περασμένη εβδομάδα. Απ’ την άλλη, ο ΟΦΙ μένει μακριά από τη νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την ήττα από τον Ατσαλένιο την περασμένη αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, το ΣΥΝΚΑ ήταν καλύτερο και είχε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ, με κύριους εκφραστές τους Τσίτα και Μποτωνάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν κάποιες στιγμές, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κρασαγάκη.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Παληγεώργος, Βασιλάκης, Βαρδάκης (87′ Μαρκουλάκης), Μαθιουδάκης (90’+7′ Αργυρουδάκης), Λαμπάκης, Τσίτας, Βεστάκης, Μποτωνάκης (90’+2′ Περδικάκης), Νικόλτσης (59′ Μανιδάκης)

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Χαλέβας, Πυθαρούλης, Βογιατζής, Πότσι (59′ Γιουκούδης), Μπλέντι (71′ Μπάμπης), Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος (87′ Βιγιαφάνες), Μαρτσάκης (80′ Τοπούζης

athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply