Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΕΚ Τρίπολης – Αχαρναϊκός 0-2

Published

on

Σημαντική νίκη απέσπασε ο Αχαρναϊκός στην Τρίπολη επί της τοπικής ΑΕΚ με 2-0 και συνεχίζει την προσπάθεια να σώσει την κατηγορία. Αντίθετα η ΑΕΚ Τρίπολης μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΟΙ γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος είχαν κατοχή μπάλας, ευκαιρίες, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι στο 29’ όταν ο Αρδάμης μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Δούμαρα, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κολιόπουλος στέλνοντας την μπάλα άουτ και χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος τη ηνία πήραν οι φιλοξενούμενοι και στο 60’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσέβας σκόραρε για το 0-1 και στο 73’ με συρτό σουτ του Παπαθανασίου το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπροκάκη κλείδωσε το αποτέλεσμα 2-0.

Μοναδικό δείγμα αντίδρασης για τους γηπεδούχους αποτέλεσε μια διπλή ευκαιρία για την ΑΕΚ Τρίπολης. Αρχικά μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολιόπουλου ο Γκιμούσης απέκρουσε με αστάθεια, για να έρθει ένα κοντινό πλασέ του Μπούσγα να καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού.

Διαιτητής ήταν ο Βαρτσάκης με βοηθούς τους Μπεκιάρη και  Βαχαβιώλο.

ΑΕΚ Τρίπολης (Γιώργος Κυριακόπουλος): Μπροκάκης, Πετρόπουλος (72’ Τσαλγιτζόπουλος), Κατής, Καψής, Καϊάφας, Μπακάμης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης (79’ Κολοστούμπης), Μπούσγας, Κολιόπουλος, Σελεμίδης.

Αχαρναϊκός (Κώστας Ρουμουνδούμης): Γκιμούσης, Σχουλής, Καραγιαννίδης, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας (55’ Κυριακίδης), Κοττάς, Σάλα (90’+3’ Δημητρόπουλος), Αμπάρα, Τσέβας, Παπαθανασίου (90΄ Μαρμούτας), Τσούτσης.