Connect with us

6ος Όμιλος

ΑΕΚ Τρίπολης – Κιθαιρώνας 0-2

Published

on

Με γκολ του Δαδάκου και του Μερκούρη ο Κιθαιρώνας «απόδρασε» από την Τρίπολη με ένα ακόμη διπλό κερδίζοντας 2-0 την Α.Ε.Κ. Τρίπολης και φαίνεται ότι η πρωτεύουσα της Αρκαδίας του… πάει αφού εκεί κέρδισε και τον Παναρκαδικό.

Ο κακός δαίμονας της Τρίπολης λοιπόν κτύπησε δις αλλά εκείνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης που φέρνουν του Βοιωτούς σε βελτιωμένη βαθμολογική θέση αρκεί πλέον από δω και πέρα να εκμεταλλευτούν και λίγο την έδρα.

 

Φάσεις & Γκολ

23* Ο Φράνκο εκτέλεσε, ο Τζαλγιτζόπουλος πήρε την κεφαλιά , η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Καψή, ωστόσο το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

 

46* Ο Κακκιώνης με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε τον Μερκούρη, ο οποίος έβγαινε σε τετ-α-τετ

 

48* Οι γηπεδούχοι μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερΓεωργακόπουλου που ανέτρεψε τον Μερκούρη εντός περιοχής και φυσικά πέναλτι για τον Κιθαιρώνα. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε, όμως ο Μπροκάκης με ωραία επέμβαση είπε «όχι» διατηρώντας το μηδέν.

 

81* Ο Δαδάκος ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα εντός αγωνιστικού χώρου, κοντρόλαρε την μπάλα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

83* Σε μία κόντρα επίθεση ο Μερκούρης νίκησε τον Μπροκάκη για το 0-2, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος (48* Μπροκάκης), Πετρόπουλος, Καττής, Καψής, Καϊάφας, Κακκιώνης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός (67* Κολλιόπουλος), Φράνκο (86* Σελεμίδης), Τσαλγιτζόπουλος.

ΚΙΘΑΙΡΩΝ: Γερογιάννης, Τζανέτος, Σεχάι (67* Δαδάκος), Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου (67* Μπόβαλης), Αποστολόπουλος, Μερκούρης, Παστουργός (67* Γκαρδιάκος), Πατσίλης.

Πηγή – stereasports.gr