Connect with us

Γ Εθνική

ΑΕΛ – Αναγέννηση Επανομής 3-1

Πρώτη νίκη για ΑΕΛ

Published

on

Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ και πέτυχε τη πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Football League. Οι βυσσινί», επικράτησαν με σκορ 3-1 της Αναγέννησης Επανομής και αφήνουν πίσω τους την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Πανσερραϊκό. Η «Βασίλισσα του Κάμπου», μπήκε καλύτερα στη συνάντηση και πήρε προβάδισμα στο 11ο λεπτό, με τον Τσιάρα. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Ογκουνσότο ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Λαρισαίοι δεν πτοήθηκαν και πέντε λεπτά μετά πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με σουτ του Δεινόπαπα στο 35′. Τη νίκη της ΑΕΛ σιγούρεψε ο Χασομέρης στο 80′. Επίσης, να αναφέρουμε πως ο αγώνας άρχησε στις 3:00 το μεσημέρι και η ζέστη ήταν αφόρητη, άλλωστε η Λάρισα αποτελεί μία από τις πιο θερμές πόλεις της Ελλάδας.

 

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Γιώτας, Παγώνης, Τσιάρας (52′ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (65′ Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας, Τσίγκας.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Γαλτσίδης): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωϋσίδης (72′ Αναστασίου), Κουλίδης, Δραγανίδης (82′ Τζανδάκης), Ογκουνσότο, Ναστόσκι (82′ Μπαλασάς), Ταχμαζίδης.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply