Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αετός Κορυδαλλού – ΑΕ Θύελλας Κορυδαλλού 4-3

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Αετός νίκησε στο 89’με 4-3 στο Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα που προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ . Ο Ζίου μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ , αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ο Αετός γύρισε το παιχνίδι με τέρματα των Λεριού στο 28’ και Μουτάφη στο 32’. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά στο β’ μέρος και με γκολ στο 58 ‘ του Ζίου και πάλι και του Αγγειάδη στο 65΄ έκαναν το 2-3. Όμως ο Αετός ήταν αυτός που είπε την «τελευταία λέξη ». Αφού ισοφάρισε στο 76’ με τον Βερούση πήρε τη νίκη με 4-3 στο 89’ με τον Μάναλη. Ο Αετός είχε και δοκάρι στο 78′ με τον Μπουλιάρη.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αετού στο πρωτάθλημα. Αντίθετα για την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα. Διαιτήτευσε ο Παπανδριόπουλος.

ΑΕΤΟΣ : Ροβάτσος, Αρώνης, Ράπτης, Βαμβακούσης( 63’ Καλλίδης) , Μάναλης( 89’ Πετράκης) , Κόμητας, Βερούση, Σιδηρόπουλος( 89’ Χήκα) Μουτάφης( 89’ Τάγης) Λεριός, Μπούλιαρης( 79’ Γεωργιάδης)

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Κουσίδης, Λούλα( 89’ Πεφάνης) Χουχούλης( 35’ Ζαχαριάδης) Κοτσιοβός, Λοκόσης, Ψαράκης( 76’ Τσονόπουλος) Γκέζο( 46’ Αγγειάδης) Γκιάτης, Ζίου, Τζιτζικάκης( 35’ Κυριακίδης) Μαρλαφέκας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ