Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αετός Κορυδαλλού – Αμπελακιακός 4-1

Published

on

Εκρηκτικός κατά διαστήματα ο Αετός Κορυδαλλού σάρωσε με 4-1 τον απογοητευτικό Αμπελακιακό και πλασαρίστηκε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν  καλά στο παιχνίδι και έχασαν  δυο σημαντικές  ευκαιρίες   στο 16’  με τον Κίντι Ζώτο ( απέκρουσε ο Καλογεράς ) και με τον Σελμανάι στο 21’ ( το σουτ πέρασε μόλις άουτ).

Από κει και πέρα ο Αετός πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 30’ μετά από κόρνερ του Ντόνε ο Σιδηρόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 41’ σέντρα του Σιδηρόπουλου και ο Τσιμιλιώτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Αμπελακιακός προσπάθησε στο ξεκίνημα στης επανάληψη με τις αλλαγές του Χρήστου Τάσση που έκανε το ντεμπούτο του στο πάγκο της Σαλαμινιώτικης ομάδας..

Στο 52’ όμως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φασουλή με 2η κίτρινη κάρτα.. Παρόλα αυτά μείωσε στο 56’ σε 2-1 με κεφαλιά του Κοκλιώτη ύστερα από κόρνερ του Λιάτου.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 62’ σε χέρι του Σιδηρόπουλου.

Στο 65’ με  ένα φοβερό  μακρινό σουτ  ο Τσιμιλιώτης αιφνιδίασε τον Καρνέση και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Το τελικό 4-1 σημείωσε ο νεαρός Κόμητας  στο 78’ .Μια πολύ μεγάλη νίκη του Αετού την οποία οι ποδοσφαιριστές  της Κορυυδαλλιώτικης ομάδας   αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους  Μάριο Μηνάγια που την Παρασκευή υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστού.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κακριδής, ελέγχεται μόνο για τη φάση του 62’ .

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ.: Καλογεράς, Τόπι, Σύρμας, Τσιμιλιώτης( 78’ Νικολαντωνάκης) , Κλουβάτος, Σιδηρόπουλος, Τσιρκινίδης, Καλλέργης( 57΄Κωστόπουλος) , Ροδίτης, Βερούση( 67’ Κόμητας), Ντόνε( 85’ Φειδάς) .

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης, Ζώτο Κίντι( 78’ Μπούτσης) , Λιάτος, Φασουλής, Χαλούλος, Κοκλιώτης, Τσαγκάρης, Ζώτο Κέρκι( 75’ Σίνης) , Σταφσουλάι( 56’ Σαμλίδης ) Ράμα (46’ Θεοδοσίου), Σελμανάι