Connect with us

stoplekto

Αετός Κορυδαλλού – ΑΠΟ Κερατσίνι 0-0

Published

on

« Κόλλησαν» στο μηδέν οι δυο πρωτοπόροι του 2ου ομίλου. Το μεγάλο ντέρμπι μπορεί να μην είχε γκολ , αλλά είχε πάθος δύναμη ενδιαφέρον σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο. Ο γηπεδούχος Αετός είχε την υπεροχή, τον έλεγχο, αλλά το Κερατσίνι με « φωτιά » αντεπιθέσεις , έβγαινε εύκολα στην κόντρα και ήταν αυτό που έχασε τις ευκαιρίες με τον Ψυχογιό στο α μέρος σε τρεις περιπτώσεις, και στην επανάληψη με τον Κουρκούτη που «σημάδεψε»  το δοκάρι στο 49’΄ενώ στο 85 βγήκε ο τελευταίος βγήκε μόνος του αλλά πλάσαρε  άουτ.

Η πιο καλή στιγμή για τους Κορυδαλλιώτες ήταν η εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη στο 73΄που απέκρουσε σωτήρια ο Λιούμπης .

Ο διαιτητής Τσαμούρης προσπάθησε και  κράτησε το παιχνίδι, όσο γινόταν καλύτερα. Το Κερατσίνι ζήτησε  πέναλτι σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Καλογερά

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Σύρμας Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος,  Τριανταφυλλίδης, Καλλέργης, Γεωργιάδης( 83’ Τσολάκος) , Μούτσας, Δρυμούσης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Λιούμπης, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Βατής, Διάκος( 67’ Πουλάκης) , Ψυχογιός( 84΄ Μαναριώτης) , Γκιάτης Φούντας, Τουρνάς, Κουρκούτης( 88’ Πλατέλας)