Connect with us

slideshow

Αετός Κορυδαλλού- Εθνικός Πειραιά 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και τον Εθνικό Πειραιά(1-1).

 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες. H υπεροχή τους καρποφόρησε στο 34′, όταν μετά από κόρνερ του Λύγκου ο Σαμιώτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Την ώρα των πανηγυρισμών ένας φίλαθλος του Εθνικού γλίστρησε από την εξέδρα πέφτοντας στο κενό χτυπώντας στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Παράλληλα στο ίδιο λεπτό η διαιτητής Λαμπαδαρίου απέβαλε τον τεχνικό του Αετού Λεωνίδα Πανοηλία για διαμαρτυρία. Λίγο πριν την ανάπαυλα(44′) ο Αετός είχε δοκάρι με τον Σύρμα

 

Στην επανάληψη και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 56′ με τον Λύγκο οι Κορυδαλλιώτες κατάφεραν στο 75′ να ισοφαρίσουν με τον νεοεισελθόντα Κουρκούτη που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού. Την ίδια ώρα σημειώθηκαν επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ οπαδών, που όμως δεν πήραν προεκτάσεις χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας.

 

Μετά τη λήξη η διαιτητής Λαμπαδαρίου έγραψε στο φύλλο αγώνος τον πρόεδρο του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλο για διαμαρτυρία, καθώς οι Πειραιώτες «φωνάζουν» για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Σούφλα στο 47′.

 

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Γεωργόπουλος, Σύρμας(62′ Ηλιάδης), Μακρής, Μπολοβίνος, Μπερίσα, Μπούκης, Τσολάκου(62′ Γκάνι), Τριαντάφυλλος(68′ Κουρκούτης), Μάναλης, Μούτσα, Σιδηρόπουλος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας, Γερόλυμος, Μπένα ,Σύρος, Σαμιώτη, Μανουλίδης(84′ Τσαραούσης), Παυλάκης(59′ Σταφσουλάι), Λύγκος, Σούφλας, Σκαφτούρος(70′ Σάμιος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply