Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αετός Κορυδαλλού- Ερμής Κορυδαλλού 0-2

Published

on

Ο Ερμής ήταν ο  νικητής στο Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι αφού επικράτησε του Αετού με 2-0  και προχώρησε στην δ’  φάση του Κυπέλλου Πειραιά .

Οι νικητές που είχαν στον πάγκο τους  τον Θανάση Αναστασίου ο οποίος κοουτσάρισε την ομάδα εξασφάλισαν τη νίκη  τους από το α’ μέρος όπου σημείωσαν και τα δυο τέρματα τους με τους Λαζάκη  στο 6’ μετά από εκτέλεση φάουλ και Βύρη στο 35΄ο οποίος σκόραρες κατά της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι .

Ο Αετός προσπάθησε στη συνέχεια αλλά οι παίκτες του ήταν άστοχοι και δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 20’  έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι .

Οι Κλουβάτος και Κασιαβός  συγκρούστηκαν στο αέρα διεκδικώντας την μπάλα  και βρέθηκαν στο έδαφος . Το παιχνίδι διακόπηκε για 15’ μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο και οι δυο παίκτες μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο.  Στον Κλουβάτο τοποθετήθηκαν 2 ράμματα στο  κεφάλι  και ο παίκτης γύρισε στο γήπεδο.  Ο Κασιαβός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του..

Στο 74’ αποβλήθηκε ο Μηνάγιας που ανέτρεψε αντικανονικά αντίπαλο σαν τελευταίος αμυντικός…

Καλός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Τόπι, Σύρμας, Μηνάγιας, Κλουβάτος ( 20’ λ.τρ . Φειδάς) , Σιδηρόπουλος, Τσερκινίδης, Βερούση( 46’ Καλλέργης) Ροδίτης, Κωστόπουλος( 90’Κόμητας) Ντόνε.

ΕΡΜΗΣ : Μπώτος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλλιακούδας, Κασιαβός( 20’ λ.τρ. Γιαννακόπουλος) Καραγιάννης( 73’Μακαρονάς ) , Τζανιδάκης, Λαζάκης, Τσαούρδας( 87’ Γκιούκου) , Βύρρης( 90΄ Λαγκαδίτης) Νταλάκος