Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αετός Κορυδαλλού- Νέο Ικόνιο 1-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Πολύ καλό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Κορυδαλλού όπου ΑΕΤΟΣ και ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1… Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο 13′ ο Καραγιαννίδης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 18′ ο Ράπτης για τον ΑΕΤΟ έχασε μοναδική ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής της εστίας του τερματοφύλακα Χιώτη και ο τελευταίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ! Στη συνέχεια ο Ξένος έχασε δύο ακόμα τεράστιες ευκαιρίες στο 36′ και στο 39′ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Κόμητας για τους γηπεδούχους στο 41′ επιχείρησε σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο εκπληκτικός σήμερα Χιώτης… Το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε επίσης με μια μοναδική ευκαιρία όταν μετά από πολύ όμορφη κομπίνα των παικτών του ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ ο Χονδρουδάκης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κατσικώστα! Και στο 50′ ο Καραγιαννίδης σούταρε δυνατά και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο (επίσης εξαιρετικός σήμερα) τερματοφύλακας του ΑΕΤΟΥ. Στο 65′ ήταν σειρά του ΑΕΤΟΥ να απειλήσει με τον Μπάτσι που τον σταμάτησαν αρχικά ο Χιώτης και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε αμυντικός των φιλοξενούμενων επάνω στην γραμμή… Στο 71′ το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ άνοιξε το σκορ με τον νεοεισελθόντα Φασιλή που έγραψε το 0-1 σε ξαφνική αντεπίθεση! Όμως οι γηπεδούχοι “απάντησαν” σχετικά γρήγορα στο 80′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού τους Μάναλη. Στο 82′ ο Φασιλής απέτυχε για λίγα εκατοστά να βάλει πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο γκολκίπερ Χιώτης έκανε σωτήρια επέμβαση κρατώντας το 1-1, μια ισοπαλία που κρίνεται δίκαιη αφού και οι δύο ομάδες απέδωσαν υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος με βοηθούς τον Χρήστος Μπόλλας και την Βίνα Λαμπροπούλου, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Κωνσταντίνος Φωκίδης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ. (Αλέκος Λιθόπουλος): Κατσικώστας, Αρώνης, Ράπτης, Μάναλης, Βαμβακούσης (60′ Μουτάφης), Μαντούβαλος, Βερούσι, Μπάτσι, Γεωργιάδης (88′ Χίκα), Κόμητας, Μπούλιαρης (88′ Δάουλας).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (Μανώλης Λαδικός): Χιώτης, Ζαρίφης, Φρονιάδης, Κόντζογλου (35′ Παγώνης), Σακάλογλου, Κουλουράς (55′ Φασιλής), Καλλέργης, Χονδρουδάκης, Τσιρίδης (76′ Μπατζάκας), Καραγιαννίδης, Ξένος (76′ Περάκης)