Connect with us

8ος Όμιλος

Αετός Λουτρών – ΑΟ Πυλίου 1-1

Published

on

Εντυπώσεις και βαθμούς μοιράστηκαν Αετός Λουτρών και ο ΑΟ Πυλίου το απόγευμα του Σαββάτου στα Λουτρά.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Αετός απείλησε με σουτ του Τσομπανέλλη που ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Παπάζογλου κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βακράκο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή μετά από ωραίο γύρισμα στου Δρόσου.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα από την Κω θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το υπερ της προβάδισμα ο Χατζηβασίλης στην προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα του με το κεφάλι έκανε χέρι. Μετά από “κομπίνα” ο Καπταγιάννης σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για να πάνε οι ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Αετός μπήκε δυνατά με το Μιχαλάκη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα της ομάδας από την Κω.

Στο 70′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Πυλίου με τον σκόρερ Βακράκο να περνάει τον Παπάζογλου με τον Κριπιντίρη με τακλικ να σώζει πάνω στη γραμμή παραχωρώντας κόρνερ.

Στο φινάλε σουτ του Δρόσου πέρασε πάνω από τα δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.

Στους 5 βαθμούς ο Αετός Λουτρών, τους 4 έφθασε ο ΑΟ Πυλίου. Περιμετρικά του γηπέδου στα γύρω χωράφια βρέθηκαν 150-200 θεατές που στήριξαν την προσπάθεια των γηπεδούχων.

Αετός Λουτρών ( Διονυσάτος): Παπάζογλου, Πολύζος(76′ Ευαγγελέλης), Μουτζούρης, Καπταγιάννης(60′ Κριπιντίρης), Τριλιανός, Δρακούλης, Σεφουλάι, Γουκαρής, Τσομπανέλλης(69′ Παπαδόπουλος Θ.), Μιχαλάκης Βλαστέλλης.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος):  Ήλιος (46’ Συνοδινός), Κεφαλιανός Μ. (46’ Κάρλος), Νικήτας, Χατζηβασίλης, Μαργαρίτης, Γεωργιάδης, Τάχος (85’ Παπαγεωργίου), Δρόσος, Πης Β. (74’ Κότζα), Βακράκος, Τζάθας (46’ Χατζησουλεϊμάν).

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopo.gr