Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Αίγινας – Αρμενική 3-1

Published

on

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη η ΑΕ Αίγινας που επικράτησε της ουραγού Αρμενικής με 3-1 .

Οι νικητές και τυπικά γηπεδούχοι ( το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών ) βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς ενώ η Αρμενική παραμένει στην τελευταία θέση με δυο βαθμούς χωρίς ακόμα να σημειώσει νίκη…

Μετά από ένα άγονο α’ μέρος οι  νησιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Πασχάλη στο 46’ ( προηγήθηκε  κεφαλιά του Μαριόλη Ν.   στο δοκάρι ).

Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 70’ με τον Εγκιάν  .Και ενώ το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία , στις καθυστερήσεις «καθάρισαν » οι αδελφοί Μαριόλη . Ο Γιώργος στο 91’ και ο Νίκος στο 93’ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Αίγινας

Στο ημίχρονο ο πολύ καλός διαιτητής Ντινιωτάκης  απέβαλε τον προπονητή της Αίγινας Δημήτρη Βουτσινά  που είχε έντονη λογομαχία με ποδοσφαιριστή της Αρμενικής.

Επίσης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο βοηθός προπονητής της δεύτερης Γιώργος Καφούρος.

ΑΙΓΙΝΑ :Μπακόμητρος Κ, Μωυσιάδης, Γκιόκα( 46’ Τζιώτης) , Φέκος, Μαριόλης Γ., Γιαννούλης,Πασχάλης( 80’ Καλαφάτης) Θεοδώρου, Μαριόλης Ν.Μπακόμητρος Ν, Ρούσσος( 60 Πέκοφ)

ΑΡΜΕΝΙΚΗ : Λαγκαδίτης, Αθανασίου Ν. Αναστασίου, Αθανασίου Α., Τσώτος, Βασιλειάδης, Βαλσαμάκης, Ανδρεάκος( 71΄Τιτογιάν) Μούτσο, Εγκιάν, Τομαράς( 60’ Γκιάπ)