Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΑΕ Ζεφυρίου- Ίκαρος Νεοκτίστων 1-0

Published

on

Ψυχωμένη νίκη στο 93′ για την ΑΕ Ζεφυρίου, που αν και κατέβηκε με μόλις 13 παίκτες στο γήπεδο και έπαιζε από το 56′ με δέκα, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Ικάρου Νεοκτίστων και να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που έμειναν πίσω.

Ο Ίκαρος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 34′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριλίουκ, αλλά ο Κάτσος Γ. που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 56′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς ο Μπουραντάς απώθησε αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια ξέφυγε, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος του διαιτητή Χρόνη, ο ποδοσφαιριστής κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή και κόλλησε το κεφάλι του στο δικό του, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον. Στη συνέχεια εξύβρισε και τον βοηθό Καραγιάννη, ενώ το φύλλο αναφέρει ότι και από την κερκίδα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα μετέπειτα, έβριζε συνεχώς το διαιτητικό τρίο…….

Παρόλα αυτά το Ζεφύρι με αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτοήθηκε και βρήκε το πολυπόθητο γκολ της νίκης στο 93′ με τον Κωνσταντινίδη. Ο τελευταίος αποβλήθηκε, διότι κατά τον πανηγυρισμό του έβγαλε τη φανέλα του και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Ασβεστάς, Πετρόπουλος, Βουγιαζάνος, Ζέρβας, Λέλος, Σπηλιόπουλος, Ζαρκαδάκης(60′ Καραγιαννόπουλος), Μπουραντάς, Κωνσταντινίδης, Νησίδης, Καρανικόλας.

ΙΚΑΡΟΣ: Παπαθανασίου, Νταφόπουλος(46′ Τοπάλοβ), Κάτσος Χ., Μάμμας, Χυσολάρι Εν., Σούτας, Ανδρεάδης, Χυσολάρι Ερ., Κυριλίουκ, Κάτσος Γ., Στασίνης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ