Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΑΕ Ζεφυρίου- Απόλλων Ποντίων 1-1

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς στο φινάλε η ΑΕ Ζεφυρίου ισοφάρισε στο 92’ σε 1-1 τον Απόλλωνα Ποντίων.

Με αρκετή ένταση διεξήχθηκε το ματς, καθώς τα επεισόδια που εξελίχθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης έκλεψαν την παράσταση.

Σύμφωνα  με τα όσα έγραψε  στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Χρόνης, μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε εκτεταμένη σύρραξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες και των δύο ομάδων έξω από το χώρο των αποδυτηρίων, κατά τη διάρκεια της οποίας φίλαθλοι που υποστήριζαν και τις δύο ομάδες ενεπλάκησαν και εκείνοι πηδώντας την περίφραξη. Η σύρραξη έληξε μετά την παρέμβαση της αστυνομίας , η οποία είχε ήδη ειδοποιηθεί και βρισκόταν στο γήπεδο. Επίσης, ο διαιτητής Χρόνης αναφέρει, ότι κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, φίλαθλοι οι οποίοι υποστήριζαν τον Απόλλωνα τον περιέλουσαν με νερό εκείνον και τους βοηθούς του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 17’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ρόντο(αγκωνιά σε αντίπαλο).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Γιώργου Ανανιάδη προηγήθηκε στο 65’ με πέναλτι του Συμεωνίδη, πο αμφισβήτησε έντονα το Ζεφύρι. Στο 74’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Χρόνη για πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Το Ζεφύρι κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια, χάρη στο γκολ του Γκεκάι στο 92’.

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το ματς με εννιά, καθώς στο 95’ αποβλήθηκε και ο Συμεωνίδης(δεύτερη κίτρινη).

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Δημητρίου, Γκεκάι, Τζάνος, Ζέρβας(58’ Νησίδης), Σπηλιόπουλος, Ιακωβίδης(75’ Σοφιανίδης), Λούντζης, Καπουράνη(82’ Σοπίδης), Χατζηγιάννης(73’ Ζώης), Τσαλερίδης, Δέδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουζάκης, Μυρσίνιας, Δασκαλάκης(46’ Χιονίδης), Πετσίτης, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ, Κεσόβ(62’ Πεΐδης), Κομιώτης(92’ Ευσταθιάδης), Κωσταράς, Λακάι(85’ Σοφιανίδης), Ρόντο.